Activiteiten

Onze activiteiten

Retulis houdt zich voornamelijk bezig met de aansturing en begeleiding van technische projecten en blijft hierbij dicht bij de techniek staan. We werken voornamelijk voor overheid en bedrijven. Houdt u van een doelgerichte, flexibele en informele aanpak? Wij ook. We houden tevens van ambitieuze projecten, waarbij we dicht bij de techniek staan. Wat kunnen we concreet voor u betekenen?

Projectsturing

Of het nu gaat om het bouw- of woonrijp maken van een nieuwbouwlocatie of om rioolvervangingen, herstructureringprojecten of dijkverzwaring, Retulis kan u helpen bij de planning, begeleiding en coördinatie van de werkzaamheden. Daarnaast kunnen we ook volledige projecten voor u verzorgen, van initiatief en advies tot voorbereiding, uitwerking en realisatie.

Detachering / werving en selectie

Bent u op zoek naar een vrij inzetbare en gemotiveerde werkkracht? Retulis beschikt over een uitgebreid netwerk van hoogopgeleide, vakbekwame professionals die staan voor hun werk en zich ook graag inzetten voor uw projecten. Zij werken meestal op freelance basis en zijn daardoor flexibel inzetbaar. We kennen ze persoonlijk, dus staan we in voor hun capaciteiten en kwalificaties.